Vi fick ett nytt bud från säljaren av den gården vi är intresserade av idag… Det saknas ff en liten bit till det vi är villiga att betala, men nu är det inte långt kvar. Vi sitter lugnt och hoppas på att säljaren släpper den sista biten oxå… Vi har ju inga problem med att bo kvar där vi bor, vi har ingen brådska. Vi får väl se om vi får vår vilja igenom, annars så dyker det säkert upp nya objekt förr el senare.

Hoppas bara att varken mäklare el säljare kollar min blogg, så att de får info de inte borde ha (fast å andra sidan skulle det kanske vara bra att de vet att vi inte viker oss?) smiley

F var på Bygg-Max idag för att reklamera vårt hall-/köksgolv. Laminatet har rest sig på några olika ställen. Det verkar inte vara några problem med reklamationen, men då ska vi på det och lägga nytt golv igen och det är bläääää…. smiley F var inne på att välja plastgolv istället denna gången, vi får väl se vad det blir.