Förra veckan bestämde vi oss för ny plastmatta. Vi fick prover av en golvläggare och valde ut en som vi gillade. Golvläggaren var här och mätte för att lägga beställning och vi fick besked på att idag skulle mattan komma och vi skulle utrymma hall och kök för imorgon kommer han och ska lägga golvet. När vi bär in de två mattrullarna så upptäcker F att det är fel mått på mattorna. Mattfirman har lyckats förväxla måtten, så nu funkar inte de mattbitarna vi fått… Mattläggaren kan fixa köket, men hallen funkar inte… Nu vet vi inte när mattan till hallen kommer och F ligger och muttrar i soffan – vilket iofs är helt förståeligt. Det värsta är att vi har plockat bort trappan till ovanvåningen, och det är ju lite bökigt med tanke på att vi har sovrummet där uppe… *s*

Såhär ser det ut hemma hos oss nu:

Här brukade kyl och frys stå (de står i grovköket nu)

Blog Image

Här är andra hörnan:

Blog Image

Diskmaskin och spis är bortplockade + att innehållet från ovanskåpen till kyl och frys är uppställt på diskbänken:

Blog Image

Hallen från ytterdörren:

Blog Image

Hallen från andra hållet – då ser man hur vi ska ta oss upp till sängen ikväll…

Blog Image

Jag återkommer med mer info senare….