Börjar bli riktigt utled på att inte ha någon häst. Jag hoppas verkligen att Hönan har blivit bra i benet och går igenom besiktningen imorgon, så man kan komma tillbaka till sitt vanliga liv igen.

Vad har jag gjort under tiden? Allt och inget. Tagit hand om ett försummat hem och försummad familj. Jag bakade pepparkakor med barnen i måndags, nu har de blivit så stora att de kan kavla och trycka ut själv, så jag kunde dammsuga mellan varven. Det funkade iaf en liten stund innan de började bråka och jag fick styra upp det hela. Jag glömde nästan inte bort pepparkakorna, så de blev bara mörkbruna och inte brända! smiley

Idag när sambon var och hjälpte grannen med krånglande ljudanläggning, passade jag på att börja slå in julklappar. Jag tycker inte om att göra det kl 23 på lillejulafton, det har vi gjort flera gånger… Hann inte mer än börja så kom sambon hem och när jag bad snällt, så gjorde han lite glögg till oss. Den blev bra spetsad, så om några paket är lite snett inslagna så är det anledningen! smiley