Eftersom C hjälpte mig m hoppningen i förra veckan, så tänkte jag att jag kunde se om jag tagit åt mig av de tips jag fick. Jag kände att jag ville hoppa en gång till innan tävlingen på torsdag och det hade blivit för nära inpå att göra det senare i veckan. Eftersom jag bara har fyra stöd och ändå ville hoppa någon slags bana så fyllde jag på med tre galoppbommar och mitt liggande cavalletti, då kunde jag rida långsida, snett igenom, långsida, långsida och på så sätt få lite mer att stämma av på. Ridpasset gick bra, riktigt bra. Leia blev väldigt taggad när hon såg hindren och då får man strunta i formen och bara fokusera på att få henne lugn och lydig, då kommer formen efter en stund. Även om hon gärna vill springa, är det inte jättesvårt att få henne tillbaka. Jag ser fram emot tävlingen på torsdag – om jag bara kan få på hennes framsko innan dess… Jag trodde verkligen att hon skulle klara sig till nästa måndag – jag hade uppenbarligen fel… smiley